2013-07-12 00:09:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Szokatlanul fel van ma dobva

Napi horoszkóp július 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szerencsés napja lehet ma, még szorult helyzetből is nagyszerűen ki tudja vágni magát. Minél nehezebb a helyzete, annál jobban járhat a végén. De ez nem jelenti azt, hogy kísértenie kellene a sorsot! Ebben is legyen mértéktartó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jogos lehet, ha úgy érzi, nem becsülik meg eléggé a munkahelyén. Az sem vigasztaló, ha látja, hogy másokkal ugyanúgy bánnak. Valamit azért mégis tehetnek, hogy ennek ellenébe hasson. Ma szívhez szólóan tud beszélni a főnökével.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy ismeretlen kitartóan üldözi önt, talán még szerelmi vallomást is kaphat a mai napon. Lehet, hogy ez mégsem lesz ínyére. Ha így van, ne köntörfalazzon, adja ki kerek perec az illető útját. A finomkodás itt nem segít.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem leli sehol azt az embert, akit megfelelőnek érezne a maga számára. Ha van társa, akkor meg benne lát meg ezeregy hibát. Pedig nem ártana előbb egy kis önvizsgálatot is tartani, mielőtt másokat kritizál. Legyen elnézőbb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy tűnik, ma tényleg semmi felett nem tud aggodalmaskodni. Jó esetben azért is, mert már a szabadságát tölti, vagy arra készül. Ha nem így van, alighanem legszívesebben felmondana. Ma nem izgatja a jövő. Azért ne tegye!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma akkorára nő önben a feszültség, hogy a végén képes lesz, és dühöt érez minden és mindenki iránt, aki körülveszi. Egyszerűen ma mindenki útban van. De gondoljon arra, mi lenne, ha nem? Biztos, hogy élvezné?

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az igazságtalanságot ma sehogy sem tűri. Nem csak magával, de másokkal szemben is dühíti és felháborítja a packázás, a kihasználás és a semmibevétel. Jól teszi, ha másokért küzd: ezzel menti meg saját magát is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Legyen jóságos, és vegye észre a kedvesében a jóakaratot, igyekezetet akkor is, ha esetleg sután, vagy bután cselekedne. Az a helyzet ugyanis, hogy minél inkább kritizálja őt, annál esetlenebbé válhat. Inkább dicsérje, azzal erősíti őt.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A biztos és tartós kapcsolatát kockáztatja azzal, ha máshol keresi a múló örömöket. Persze, ha elégedetlen a mostani helyzetével, akkor jogos, ha mást kezd. De először zárja le a régit, és játsszon nyílt lapokkal!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön általában nem önfeláldozó típus, ma mégis kockára tesz valamit valaki más érdekében. Lehet, hogy ez csupán egy kisebb összeg, de lehet, hogy akár a jó hírét is képes feláldozni. A lényeg, hogy önmaga előtt tiszta legyen!

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Két dolgot kellene megtanulnia az életben: bocsánatot kérni és szívességet tenni. Az utóbbi nem is olyan nehéz önnek, de az előbbiben már félti az önbecsülését. Pedig a bocsánatkéréssel az mit sem csökkenne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szokatlanul fel lehet ma dobva, és feltűnő, sőt akár felvágós viselkedésével ma magára vonhatja a kollégái figyelmét. Vigyázzon, ne vigye túlzásba, nehogy mértéktelenné váljon! Azt ugyanis később szégyenlené.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: